MOLDES 18-ÅRSLAG MOT STRINDHEIM – Molde

MOLDES 18-ÅRSLAG MOT STRINDHEIM

Molde Elites 18-årslag reiste lørdag formiddag oppover mot Trøndelag for å møte Strindheim. Toppserien Trønderenergi for J18 består av lagene Charlottenlund, Klæbu, Byåsen, Frøya/Hitra, Melhus/Gimse, Steinkjer, Levanger, Byåsen 2 og Træff, i tillegg til Molde HK Elite og Strindheim. Hele 4 lag er blitt trukket fra denne gruppen; Stjørdal, Rival, Ogndal og Utleira.

Etter noen forsinkelser ble kampen spilt i Leangenhallen kl17:10 lørdag ettermiddag. Kampen starter dessverre svakt i forsvar og Strindheims strekspiller slippes altfor lett gjennom. Når Molde samtidig sliter med å sette ballen i mål i angrep, ligger de under 14-10 til pause. I begynnelsen av andre omgang viser jentene hva de er gode for, der både forsvar og angrep preges av mye mer trøkk. Etterhvert blir dessverre angrepene for korte og dårlige sjangser tas, som gjør at de 2 målene Strindheim leder med aldri blir tatt igjen. Etter at Strindheim blir tildelt straffe i slutten andre omgang, taper Moldes håndballjenter til slutt 23-20 i en kamp som lett kunne bikket begge veier. Laget består av jenter født i 2000, 2001 og 2002. De er et ungt lag, men med et stort potensiale!

Før oppgjøret mellom Molde og Strindheim lå Strindheim på en fjerde plass med 5 kamper spilt; 3 seire, 2 tap og 6 poeng, mens Molde lå to plasser bak, på sjette plass med 3 kamper spilt; 1 seier, 2 tap og 2 poeng. Nå ligger Strindheim fremdeles på fjerde plass men med 8 poeng, mens Molde ligger på en foreløpig åttende plass. Sesongen har så vidt begynt, og mye kan skje framover!

Til helgen spiller Moldes J18-lag to hjemmekamper i Molde Arena:
Lørdag 03. November kl14.30 og Søndag 04. November kl10.00 kommer Byåsen 2 og Melhus/Gimse på besøk. Kom og hei fram våre unge håndballjenta fram til seier!