Nye billett-tjenester – Molde

Nye billett-tjenester

Molde HK Elite har inngått avtale med norske TicketCo som leverandør av billett-tjenester de neste årene.

Vi har stor tro på at det nye systemet vil gjøre det mye enklere for våre kunder, både de med sesongkort og de som kun kjøper billetter. Hovedfokuset vil være at vi nå går over til en digital løsning for sesongkort og billetter, siden disse nå vil bli levert til din mailadresse og SMS til mobil.

Sesongkort som plastkort vil fortsatt være tilgjengelig for de som ønsker det (må bestilles). Og selvsagt vil det være mulig å kjøpe kampbilletter og få disse i papirform. Vi tror allikevel at de fleste etter hvert vil gå over til digitale billetter og sesongkort når de ser hvor enkelt dette har blitt.

Vi vil fortsatt samarbeide med Molde FK sitt billettkontor på dette.

Eventuelle spørsmål kan rettes
pr.mail: billett@moldefk.no