Emilie Christensen til Molde Elite – Molde

Emilie Christensen til Molde Elite

Emilie Christensen (27) er klar for Håndballjentan til Molde Elite.Hun kommer fra Ungarske FTC, og har skrevet en kontrakt på 2 år.Hun har kamper for det norske landslaget, og erfaring fra Europacup både med Larvik og FTC.

– Jeg trengte litt tid for å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre videre med håndballen. Tiden i Ungarn var litt utfordrende. Derfor var det nødvendig å bruke tid, slik at jeg tok det rette valget.

I Molde får jeg igjen jobbe med Tor Odvar, og en veldig spennende spillergruppe.Molde er en klubb som har ambisjoner, derfor ser jeg veldig fram til å spille i den røde drakten, sier Emilie.Trener Tor Odvar Moen er veldig fornøyd med denne overgangen:

– Vi har hatt litt is i magen på overgangsfronten før denne sesongen. Mulighetene har vært mange, men ingen har tilfredsstilt behovet vårt helt og fullt. Det gjør Emile! Vi er veldig glade for at hun har takket ja til å komme til oss. Hun har trengt tid til å fordøye sesongen i Ungarn, men nå er hun klar til å ta klister på ballen igjen.

– Jeg hentet henne til Larvik i min siste sesong der. Den sesongen var hun outstanding for oss. Hun har rutine, erfaring og ferdigheter som kommer til å bli nyttig i en allerede veldig spennende spillergruppe. Vi må gi henne litt tid til å finne formen, da det er lenge siden hun har vært i aksjon på håndballbanen.

– Dette gir oss enda mer bredde i troppen og det trenger vi i en lang sesong med medalje i serien som en av ambisjonene våre, sier Tor Odvar Moen.

Vi ønsker Emilie velkommen til Molde!