Melanie Bak skal spille for Molde – Molde

Melanie Bak skal spille for Molde

Danske Melanie Bak (26) har signert kontrakt med Molde Elite. Hun kommer fra den franske klubben Brest.

I sesongen 2017/2018 ble hun toppskårer i den norske ligaen med 143 skåringer på 22 kamper. Det gir et snitt på 6,5 mål per kamp. I 2018 ble hun også tatt ut i bruttotroppen til det danske kvinnelandslaget foran Håndball-EM.

– Jeg gleder meg veldig til å bli med laget. Klubben bygger noe solid sammen med Tor Odvar. Det ser jeg virkelig fram til å få være med på. Jeg var i Molde for 6 år siden å hadde møter med klubben for første gang. Den gangen ble det ingen overgang, men jeg har fulgt klubben tett hele tiden, sier Melanie.

– Melanie er en spillertype som vil passe perfekt inn i vår spillestil. Hun fikk virkelig vist frem sine kvaliteter som målscorer i sin tid i Gjerpen, men hun er også en dyktig playmaker. Med henne i laget har vi nå den bredden i troppen som vi hele tiden har ønsket oss. Nå kan man si at vår tålmodighet på overgangsmarkedet har betalt seg, sier trener Tor Odvar Moen.

Vi ønsker Melanie velkommen til Molde!