Fjerde seier inn på MHK-kontoen – Molde

Fjerde seier inn på MHK-kontoen

Rælingen jaktet på sin første seier, men det var i stedet «håndballjentan» våre som kunne bokføre topoenger nummer fire i Molde Arena søndag kveld. Det endte 31-20, og dermed er alle hjemmekampene vunnet så langt i høst.

Men Rælingen, med de tidligere MHK-spillerne Caroline Martins og Hanne Morlandstø i sentrale roller på laget, holdt bra følge nesten fram til pause. Hanne scoret to mål tidlig og var nest sist på ballen ved flere anledninger. Caroline hadde tolv redninger og gjorde jobben sin godt.

MHK ledet 16-12 ved pause, og trener Tor Odvar Moen var slett ikke fornøyd med prestasjonene så langt. Han sa klart fra til jentene i pausen.

– Jeg var «forbanna» i fem minutter, positiv i tre og i godt humør i to minutter. Det så ut som om vi var fornøyd med å holde følge med Rælingen i første omgang, men spillerne svarte umiddelbart på tiltale etter pause, slo Tor Odvar fast etterpå.

Anført av Anniken Obaidli gikk laget fra 16-12 til 24-14 i løpet av omgangens ni første minutter. På det meste var ledelsen på 14 mål, men det endte altså med ellevemålsseier.

Ungjentene Sofie Rakvåg Roald og Ingrid Helene Vikås fikk spilletid i sluttminuttene, og Ingrid scoret kampens siste mål – på 7-meter.

MHK-laget manglet to av kantspillerne i denne kampen. Både Julie Lygren og Hege Løken måtte stå over på grunn av skade.

Anniken Obaidli markerte seg spesielt sterkt i andre omgang og ble kåret til lagets beste spiller. Bildet er hentet fra kampen mot Larvik. Foto: Jon Forberg