Vilde forlenger avtalen med MHK Elite til 2023 – Molde

Vilde forlenger avtalen med MHK Elite til 2023

Vilde Vike Nerås forlenger sin avtale med Molde Elite fram til sommeren 2023.

Vilde har vært en del av elitelaget i 7 år, så dette er en viktig og god signering for klubben. Hun har hele tiden tatt nye steg og utviklet sitt eget spill. I tillegg har hun vært viktig som kulturbærer.

– Jeg er veldig takknemlig for at klubben ønsker å satse på meg. Jeg ser frem til å ta nye steg og utvikle meg videre som håndballspiller under Molde Håndballklubb. Det klubben holder på med nå synes jeg er veldig spennende, og noe jeg har veldig lyst å være en del av. Jeg gleder meg til årene som kommer og til å kjempe for klubbens første medalje!

– Det er veldig gledelig at Vilde forlenger med oss. Hun har vært tålmodig i sitt utviklingsarbeid gjennom flere sesonger og har fått betalt for det nå via mange gode prestasjoner i høst. Hun fikk og tok et stort ansvar ute på kanten i den perioden hvor vi var skadeutsatt. Jeg er sikker på at Vilde kommer til å bli bedre og bedre i tiden som kommer, sier trener Tor Odvar Moen.