Ny utsettelse av eliteseriespillet – Molde

Ny utsettelse av eliteseriespillet

«Håndballjentan» håpet på gjenåpning av eliteserien og skulle ha spilt bortekamp mot Flint Tønsberg kommende søndag, 21. februar. Nå sier myndighetene imidlertid fortsatt nei til toppidrett, som innebærer at helgas seriekamper ikke skal spilles.

MHK-laget var midt i sin fredagstrening i Rekneshallen da Regjeringen holdt sin pressekonferanse og bekreftet at eliteseriespillet (både i håndball og andre lagidretter) fortsatt settes på vent. Det er i skrivende stund ikke klart når og om de resterende kampene kan/skal spilles, og vi må avvente nærmere beskjed fra NHF om dette.

MHK har 14 seriekamper igjen å spille i denne sesongen, og ifølge den sist reviderte kampplanen skulle Vipers være i motstander i Molde Arena neste søndag, 28. februar.

Seriespillet fortsatt på vent for MHK-trener Tor Odvar Moen of Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad (med ryggen til). Foto: Jon Forberg