– Skuffet over prestasjonen vår – Molde

– Skuffet over prestasjonen vår

Det var en viktig kamp mellom to av de største medaljekandidatene, og dessverre kom «håndballjentan» våre til kort i Molde Arena.

Sola var laget med de jevneste prestasjonene gjennom hele kampen og som aldri lot hjemmelaget komme helt à jour etter at de tok ledelsen for første gang sju minutter før pause. Sola ledet 17-14 halvveis i kampen.

Thale scoret sju mot Sola og tvillingsøster Live, men var skuffet over tapet. Foto: Kjell Langmyren, RB

– Løste ikke oppgaven
– Jeg er veldig skuffet, mest fordi vi ikke klarte å gjennomføre det vi var enige om på forhånd, sa Thale på vei ut fra Molde Arena etter kampen. Hun scoret sju fine mål for «jentan» og vant skytterduellen med tvillingsøster Live. Men Sola-søsteren var vesentlig bidragsyter som angrepsmotor og hadde mange målgivende pasninger.

Sterk linjespiller avgjorde
Moldeforsvaret sleit veldig med Solas sterke linjespiller, Kaja Horst Haugseng, som scoret ni mål og som egentlig utgjorde den største forskjellen inn mot kampslutt. Hun ble fortjent kåret til Solas beste spiller, og det ble også vår toppscorer – Mona noterte seg for ti nye og flotte scoringer, tre av dem på straffekast. Ellers leverte målvakt Catharina en ny godkjent kamp, med tolv registrerte redninger ifølge vårt notat.

Catharina (t.h.) hadde nok en gang god redningsprosent, mens Kimberley bare fikk slippe til på et straffekast mot sin tidligere klubb. Foto: Jon Forberg

Klarte nesten å hente det inn
Sola ledet med fem mål på det meste i andre omgang, det sto 21-16 fem minutter etter pausen. «Jentan» våre skal ha for forsøket på å hente inn forspranget, og var oppe på 27-28 seinest fem minutter før slutt, men klarte aldri å få utlikningsmålet. Molde Elites fire utvisninger, mot Solas ene, gjorde også jobben totalt sett litt vanskeligere.

Nå venter to kamper mot Aker for vårt lag – seriekamp i Oslo neste søndag og NM-semifinale i Molde Arena tre dager deretter.