Rikke Larsen Øyerhamn til Molde Elite – Molde

Rikke Larsen Øyerhamn til Molde Elite

Rikke Larsen Øyerhamn (21) er klar for Håndballjentan fra sommeren. Hun har skrevet en kontrakt på 3 år.

Rikke er en av de mest spennende kantene i Norge, og har det siste året etablert seg på rekruttlandslaget.

Rikke ser fram til å flytte til Molde:
– Jeg gleder meg veldig til å bli Molde-spiller fra neste sesong! Etter 4 år i Tertnes, blir det gøy og spennende med nye utfordringer! Molde føles som et riktig valg og blir et steg videre i min håndballkarriere. Det virker som en fin gjeng, med både spillere, trenere og støtteapparat. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med alle og vil gjøre det jeg kan for å bidra på en positiv måte inn i klubben, sier Rikke.

Trener Tor Odvar Moen ser fram til å få jobbe med Rikke:
– I Rikke får vi en treffsikker venstrekant. Hun har tatt store steg som kantspiller under Tore i Tertnes. God uttelling fra hjørnet og med noen kvaliteter som gjør henne til en spiller som også kan være farlig innover i banen. Det fikk vi merke sist vi møtte henne i kamp. Vi er veldig glade for at hun valgte Molde som sin nye klubb, avslutter Tor Odvar.

Vi ser fram til å få en ny Bergenser til Håndballjentan!