Målrik cupstart på Sunnmøre – Molde

Målrik cupstart på Sunnmøre

Det ble som ventet en klar seier for håndballjentan våre i andrerundekampen i NM mot 3. divisjonslaget Godøy. Siste sesongs NM-finalist vant til slutt 45-18.

Det sto 5-0 til Molde Elite før det var spilt fire minutter av kampen, og hjemmelagets første scoring kom på stillinga 0-7. Godøy-laget viste mindre respekt utover i kampen, anført av toppscorer Caroline Gjøsdal, og kom altså opp i 18 scoringer til slutt. Ved pause var stillinga 8-24.

Byttet mye under kampen
Trener Tor Odvar Moen lot et par spillere hvile, og byttet naturlig nok mye underveis i kampen. Torine og Thale scoret sju mål hver og var våre mestscorende.

– Det kan karakteriseres som en ganske typisk andrerundekamp, og jeg tror nok også mange unge Godøy-spillere vil huske denne kampen som en god opplevelse. Det var en fin cupkveld i Godøyhallen, mente Tor Odvar, som tross 45 scoringer ikke var helt fornøyd med uttellinga på skuddene.

Fin stemning både under og etter kampen i Godøyhallen. Foto: Molde Elite

Møter Ingrid Helene og Nordstrand
Håndballjentan møter 1. divisjonslaget Nordstrand i tredje runde. Kampen skal spilles i Oslo og senest 21. september. Nordstrand, som nå er klubben til vår Ingrid Helene Vikås, kopierte nesten vårt resultat og slo Ellingsrud 44-16 i andrerundekampen onsdag. Ingrid scoret fem av Nordstrands mål.

OBS! Ikke glem eliteseriestarten i Molde Arena førstkommende søndag! Motstander er Aker, og kampstart er klokka 19! Håndball er best i hallen – også for publikum!

Kampfakta:
Godøy – Molde Elite 18-45 (8-24)
.

Moldes lag (med scoringer): Ine Karlsen Stangvik, Lise Slemmen Gussiås – Christine Karlsen Alver 4(1), Mona Obaidli, Rikke Larsen Øyerhamn 3, Thale Rushfeldt Deila 7, Johanne Halseth Nypan 4, Sherin Obaidli 5, Elise Skinnehaugen 1, Mie Blegen Stensrud 1, Torine Hjelme Dalen 7, Celina Vatne 3, Synne Fossheim 3, Helene Voss Sanner 2, Anastasija Marsenic 5.

Toppscorer Godøy: Caroline Gjøsdal 7.
Utvisninger: Godøy 2 x 2 min., Molde Elite ingen.

Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken/Thomas Aunan.