Rakk ikke helt fram i jevn «medaljekamp» – Molde

Rakk ikke helt fram i jevn «medaljekamp»

Det var en jevnspilt kamp, men Storhamar var i føringen i 54 av 60 minutter og håndballjentan våre måtte tåle et tomålstap mot tabelltoeren i Molde Arena onsdag kveld.

Moldejentan var i ledelsen på 2-1 og 3-2 tidlig i kampen, men etter at Kristin Venn kontret inn 4-3 for gjestene, kom vi aldri helt á jour på måltavla. Storhamar ledet med fire mål på det meste, men «bare» med to ved pause (13-11).

Søsterduell
Mona markerte søster Anniken tett fra start og det ga naturlig nok sistnevnte mindre spillerom enn hun vanligvis har i Storhamar-angrepet. Dessverre måtte Mona ut med skade åtte minutter før pause, og dermed fikk også hjemmelaget færre momenter i sitt angrepsspill i resten av kampen.

Anniken fikk for øvrig mer plass å boltre seg på i andre omgang, og ble som vanlig særdeles viktig da ledelsen skulle trygges og seieren sikres.

Thale leverte en god kamp mot Storhamar, scoret seks og ble kåret til lagets beste spiller. Foto: Jon Forberg

Bare ett mål bak i sluttminuttet
Men det ble tettere i sluttminuttene, og håpet om hjemmepoeng steg da Christine satte inn 25-26 fra sjumeterstreken med førti sekunder igjen på tavla. Storhamar beholdt imidlertid ballen kampen ut og rakk et siste mål fire sekunder før slutt.

Litt for mange skuddbom og tekniske angrepsfeil gjorde at vi ikke berget poeng i denne kampen, men det var momenter og prestasjoner i kampen som er verdt å glede seg over – og som spillerne kan ta med seg og forhåpentlig forsterke i kampene mot Tertnes (borte) og Sola (hjemme), henholdsvis kommende lørdag og neste onsdag.

De tre andre eliteseriekampene onsdag kveld endte slik: Sola – Fredrikstad 25-26, Byåsen – Tertnes 39-31, Volda – Fana 18-29, Romerike – Vipers 25-40.