En av Eliteseriens beste høyrekanter til Molde – Molde

En av Eliteseriens beste høyrekanter til Molde

Henrikke Hauge Kjølholdt (21) blir moldespiller fra høsten. Hun har siden 2019 spilt på høyrekant for Tertnes. De siste sesongene har hun markert seg som en av Eliteseriens beste høyrekanter, og har kamper både for yngre landslag og Rekruttlandslaget. I 2017 ble hun kåret til EM’s beste høyrekant for det norske juniorlandslaget.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer i ny by og ny klubb. Det er et lag med gode ambisjoner sportslig, og tror dette kommer til å passe bra for meg.

Trener Tor Odvar Moen ser fram til å få Henrikke til klubben:

– Vi gleder oss stort over at Henrikke har valgt oss som sin nye klubb. For meg er hun den mest spennende høyrekanten i sin generasjon, med en X-faktor med sin høyde og unike skuddarm. I tillegg er det veldig artig at hun ønsker å utvikle seg til å stå på 2-er posisjon i forsvar.

Vi ønsker Henrikke velkommen til Molde💙💙