Fullsatt hall i Ålesund – men slett ingen cupsuksess – Molde

Fullsatt hall i Ålesund – men slett ingen cupsuksess

Eksperimentet med å flytte NM-kampen mot Gjerpen til Ålesund var vellykket, med fullsatte tribuner i Fagerlihallen. Men for håndballjentan våre ble det ingen suksess – NM-reisen denne sesongen stanset der.

Molde Elite – Gjerpen 20-32

Etter moldeseieren, og god kontroll underveis, i eliteseriekampen i Molde Arena lørdag, var det Gjerpen som tidlig tok kommandoen i denne cupkampen. «Hjemmelaget» ledet med to mål et par ganger i åpningsminuttene, men fra stillinga 6-6 stakk laget fra Skien fra til 10-6-ledelse. Og ved pause var ledelsen 21-15.

Torine scoret fire mål og ble kåret til vår beste spiller, foran fullsatte tribuner på hennes «hjemmebane». Foto: Jon Forberg

«Blåmandag», ingen blå mandag

Det stemte hverken i forsvars- eller angrepsspillet for mange av «de blå» i den første omgangen, og det var ingen spenning om sluttresultatet gjennom den andre omgangen. Selv om Gjerpen nøyde seg med tolv mål, noterte våre seg bare for fem den siste halvtimen.

Fire mål av Torine på venstrekanten og like mange av kaptein Sherin fra «linja» toppet scoringslista for laget vårt i denne kampen. Og sunnmørsjenta Torine ble populært og riktig nok kåret til vår beste spiller i kampen.

Torine og 873 registrerte tilskuere på tribunen var kveldens høydepunkt!

Sola neste utfordring

Neste eliteseriekamp er på bortebane mot Sola, onsdag 1. november. Påfølgende lørdag (4. november) venter hjemmekamp mot Tertnes.

Kampfakta

Molde Elite – Gjerpen 20-32 (15-21). NM 4. runde kvinner, mandag 23.10. Fagerlihallen, Ålesund – 873 tilskuere.
Moldes lag (med scoringer): Mathilde Berner Rømer, Ine Karlsen Stangvik – Mia Kristine Strand, Christine Karlsen Alver 3(2), Romé Steverink 1, Rikke Larsen Øyerhamn 1, Johanne Halseth Nypan, Sherin Obaidli 4, Silje Rekdal, Blanka Kajdon 1, Mie Blegen Stensrud 1, Torine Hjelme Dalen 4, Celina Vatne 2, Marketa Sustackova 3.
Toppscorer Gjerpen: Tiril Jørstad palm 8(3).
Beste spillere (kampjury): TTorin Hjelme Dalen (Molde Elite), Mia Stensland (Gjerpen).
Utvisninger: Molde Elite 1 x 2 min., Gjerpen 4 x 2 min. + rødt kort.
Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken/Pål Alexander Valbjør.