Molde leier spiller fra Sola – Molde

Molde leier spiller fra Sola

Molde Elite og Sola HK er enige om en leieavtale på Hege Holgersen Danielsen.

Molde Elite har fått en skadesituasjon på linjespiller Christine Glasø som har blitt utfordrende for klubben. Laget har de siste kampene kun hatt kaptein Sherin Obaidli disponibel. Derfor er det gledelig at klubbene har blitt enig om en avtale. Sola har nå 3 gode linjespillere i spillerstallen. Med denne avtalen vil Molde få en god løsning på sin skadesituasjon, og Sola får god matching på alle sine linjespillere.

– Det var en positiv overraskelse da Molde ringte og spurte om jeg var interessert i en utleieavtale! Det er jo alltid kjekt når noen ser deg og synes jobben du gjør er bra nok til at de vil ha deg med på laget. Situasjonen i Sola er jo av jeg deler posisjon med to veldig gode linjespillere, og spilletiden blir naturlig nok begrenset når vi er tre som skal dele på den. Det hele ble avtalt på under 24 timer, så det gikk veldig fort i svingene, men jeg gleder meg til å spille og forhåpentligvis vinne noen kamper i blått (som forøvrig er favoritt-fargen min) sammen med min nye strekmakker Sherin og resten av Molde gjengen, sier Hege.

– Det blir helt perfekt for oss å få inn    Hege nå. Hun er en rutinert fighter som kommer til å bringe energi og kvalitet inn i gruppa. Hun blir satt i spill umiddelbart, sier trener Tor Odvar Moen.

Hege er spilleklar for Molde nå i helgen til kampen mot Nantes. Vi ser fram til å få Hege med på laget.