Larvik ble for sterke i Molde Arena – Molde

Larvik ble for sterke i Molde Arena

Det sto ikke på viljen til håndballjentan våre, men i sesongens første hjemmekamp ble det for tøft mot et solid og velspillende Larvik-lag.

Molde HK Elite – Larvik HK 28-37

Gjestene var ett og to mål foran i en målrik åpning og ledet 9-7 da vi så vidt hadde passert ti minutters spill – og trener Tor Odvar (Moen) tok den første timeout-en. Fem minutter seinere sørget Maja (Muri) for utlikning til 11-11, og ytterligere tre minutter seinere sørget Lene (Kristiansen Tveiten) for 14-13-ledelse til «de blå».

Fem mål skilte til pause

Det ble dessverre eneste gang vi var foran på måltavla, Larvik lyktes veldig godt med sitt 7-mot-6-spill gjennom hele omgangen – og holdt scoringstempoet oppe. Samtidig dalte uttellingsprosenten for hjemmelaget, og Larvik var foran med fem da lagene tok pausepraten halvveis i kampen.

Begge lag slo ned på tempoet og scoringsjaget utover i andre omgang. Seks minutter før slutt var det fortsatt fem mål som skilte, men Larvik var også dyktigst i innspurten og scoret kampens fire siste mål.

Maja Muri var toneangivende i moldelagets beste periode, var lagets toppscorer og ble kåret til vår beste spiller. Her har hun overlistet Tirill Mørch (t.v.) og Heidi Løke. Foto: Jon Forberg

Møter Anniken & Co

Allerede kommende onsdag er det ny eliteseriekamp, og nok en tøff utfordring, på bortebane mot Storhamar. Kampstart er klokka 18.15. Anniken Obaidli og resten av Hamar-laget har åpnet sterkt, med ettmålsseier over selveste Vipers og 23-målsseier over Romerike Ravens i sine første to kamper.

Kampfakta

Molde HK Elite – Larvik HK 28-37 (17-22). Rema 1000-ligaen/Eliteserien kvinner, lørdag. Molde Arena.
Moldes lag (med scoringer): Marie Skurtveit Davidsen, Sara Nørklit Lønborg – Mia Kristine Strand 2, Rikke Larsen Øyerhamn 1, Christine Glasø, Johanne Halseth Nypan 2, Runa Heimsjø Sand 3, Lene Kristiansen Tveiten 5(3), Henrikke Hauge Kjølholdt 1, Celina Vatne 5, Maja Muri 6, Marketa Sustackova 1, Julie Bøe Jacobsen 2, Susanne Liberg Amundsen, Marlena Urbanska.
Toppscorer Larvik: Sara Berg 9.
Beste spillere (kampjury): Maja Muri (Molde Elite), Maja Furu Sæteren (Larvik).
Utvisninger: Molde Elite 2 x 2 min., Larvik 1 x 2 min.
Dommere: Eivind Holager/Håkon Aksdal.