Strålende start med sjumålsseier – Molde

Strålende start med sjumålsseier

Det var ventet et jevnt oppgjør serieåpninga, og slik var det lenge i Oppsal Arena lørdag, men etter pause koblet håndballjentan våre grepet og vant til slutt med sju mål!

Oppsal IF – Molde HK Elite 24-31

– Kampåpninga vår var også bra, men så ble det litt rotete i en periode. I andre omgang leverte jentene en fantastisk forsvarsjobb, og mange av våre nye spillere presenterte seg også på en flott måte. Julie satte standarden tidlig i kampen, og da hun fikk hvile mer i andre omgang overtok Lene rollen som «butikksjef». Men jeg er veldig fornøyd med det hele laget leverte, konkluderte trener Tor Odvar.

To på scoringstoppen

Julie scoret seks mål, fem av dem i første omgang, og ble kåret til vår beste spiller av kampjuryen. Hun var lagets toppscorer sammen med Lene, som hadde tre spillemål og tre treff på sjumetere. I scoringssammenheng fortjener definitivt også Mia å bli nevnt, med full uttelling og fem scoringer fra høyrekanten!

Flott sesongåpning og jublende håndballjenter i Oppsal Arena. Julie (lengst til høyre) ble kåret til lagets beste spiller. Foto: Molde HK Elite

Lovende åpningsminutter også

Moldelaget ledet 7-2 etter ni minutters spill, men så ble det altså litt magrere i en periode og Oppsal var à jour på stillinga 9-9 drøyt halvveis i omgangen. Ved pause var det fortsatt likt og stillinga 14-14. Hjemmelaget var i ledelsen for første gang med 15-14 og var siste gang i føringa på 18-17. Men det siste kvarteret av kampen var det moldelaget, for anledninga i sine hvite bortedrakter, som styrte det hele inn til en komfortabel seier.

Om ei uke, lørdag 7. september, er det klart for første hjemmekamp i Molde Arena. Da er det Larvik som er motstander, kampstart er klokka 16.15. Det kommer til å bli en severdig kamp!

Trener Tor Odvar var veldig fornøyd med seriestarten og spillernes prestasjoner, spesielt i andre omgang. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Jon Forberg

Kampfakta

Oppsal IF – Molde HK Elite 24-31 (14-14). Rema 1000-ligaen/Eliteserien kvinner. Oppsal Arena.
Moldes lag (med scoringer): Marie Skurtveit Davidsen, Sara Nørklit Lønborg – Mia Kristine Strand 5, Rikke Larsen Øyerhamn, Johanne Halseth Nypan 2(1), Runa Heimsjø Sand 4, Lene Kristiansen Tveiten 6(3), Henrikke Hauge Kjølholdt, Celina Vatne 2, Maja Muri 1, Marketa Sustackova 2, Julie Bøe Jacobsen 6, Susanne Liberg Amundsen 1, Marlena Urbanska 2.
Toppscorer Oppsal: Mille Tveit Porsmyr 6.
Beste spillere (kampjury): Mille Tveit Porsmyr (Oppsal), Julie Bøe Jacobsen (Molde Elite).
Utvisninger: Oppsal 3 x 2 min., Molde Elite 3 x 2 min.
Dommere: Vegard Klokk Kalløkkebakken/Pål Alexander Valbjør.