Rollon-Molde Elite, NM Senior Kvinner > Kamprapport – Molde

Rollon-Molde Elite, NM Senior Kvinner > Kamprapport

Håndballjentan våre vant som ventet NM-kampen mot 3. divisjonslaget Rollon, og er klare for tredje runde etter solid 47-12-seier i Fagerlihallen i Ålesund onsdag kveld.

Ei uke før eliteserieåpninga i Oppsal Arena var ledelsen så klar som 8-1 etter drøyt fem minutters spill, og ved pause sto det 26-5.

– Vi ønsket å løpe mye og gjøre det «enkle» i spillet riktig og skikkelig, og spillerne gjorde jobben – de holdt fokus gjennom hele kampen. Vi fikk rotert mye på laget og alle gjorde jobben. Jeg synes også Rollon-spillerne fortjener ros fordi de prøvde helhjertet. Det skal naturligvis være betydelig forskjell mellom første og tredje divisjonsnivå, oppsummerte trener Tor Odvar.

Synne Fossheim (blå drakt) i sin moldedebut, her på jobb i midtforsvaret. Hun scoret dessuten seks mål. Foto: Molde Elite

Kraftig smell for Julie
På minussida er at Julie Lygren fikk seg en smell i hodet og måtte forlate banen før halvspilt første omgang.

– Hun mistet nok litt balansen i en kontring og kolliderte med målvakta. Smellen var såpass kraftig at hun ble hentet av ambulanse og ble sjekket på sykehuset her i Ålesund – med Elise som følge dit. Julie blir med hjem igjen med bussen, men det er vel fare for at serieåpninga kan ryke for henne.

Vilde Vike Nerås var én av tre spillere med sju scoringer mot Rollon. Bildet er fra kampen mot Fana i Skjærgårdslekene. Foto: Jon Forberg

Tre toppet scoringslista
Tre spillere – Thale, Vilde og Elke – toppet scoringslista, alle med sju scoringer i kampen.

I 3. runde venter ny bortekamp, mot Levanger – som slo Utleira 20-14 i trønderoppgjøret i Trondheim. Kampene i 3. runde skal være spilt seinest onsdag 9. september.