Tor Odvar venter større Aker-trykk nå – Molde
Tor Odvar Moen forbereder spillerne på søndagens møte med Aker.
Tor Odvar Moen forbereder spillerne på søndagens møte med Aker.

Tor Odvar venter større Aker-trykk nå

15-målsseieren i treningskampen mot Aker var en god opplevelse, men MHK-trener Tor Odvar Moen er for rutinert til å la seg lure av tallene der.

– Det var en kamp der vi lyktes med det meste fra starten av, og faktisk ledet 13-4 tidlig. Men dette var en treningsmatch med maks 80 prosent tenning, og Aker-spillerne kom litt skeivt ut. Vi ønsker naturligvis å ta med oss de positive elementene inn i søndagens kamp, men jeg venter et helt annet fysisk trykk fra deres side når det står seriepoeng på spill.

Mens MHK står med to hjemmeseirer og ett bortetap i serien så langt, står Aker med to forholdsvis klare seirer i sine to kamper – ni plussmål hjemme mot Fana og seks borte mot Rælingen.

Snaue tre uker inn i seriespillet er det stort sprik i lagenes kampantall. Vipers har allerede gjort unna fem kamper, alle med forventet klar seier, for å få plass til tett Champion League-program framover. MHK-motstander Aker har altså bare spilt to kamper så langt.

I tillegg til Vipers og Aker er Storhamar uten poengtap så langt (fire kamper). Larvik, Oppsal og Rælingen står foreløpig uten poeng – etter tre spilte kamper.

Onsdagens kamper ga disse resultatene: Fredrikstad – Byåsen 31-23, Fana – Storhamar 23-24, Vipers Oppsal 35-23.

– Det er veldig tidlig i sesongen, men det er vel ingen store overraskelser så langt. Vipers er så sterke som ventet, på toppen av tabellen, og opprykkslagene Rælingen, Larvik og Flint har fått kjenne på motstanden, oppsummerer MHK-treneren.