Gode prestasjoner og uavgjort i Ungarn – Molde

Gode prestasjoner og uavgjort i Ungarn

Håndballjentan møtte «vertskapet» Siófok for andre gang på tre dager i Ungarn torsdag. Kampen endte 34-34, etter at Thale banket inn utlikninga i sluttsekundene.

Denne gang sparte begge lag spillere som hadde mye spilletid i tirsdagens oppgjør. Ine, Sherin, Mona, Vilde og Elise var ikke i Tor Odvars kamptropp i denne kampen. For Molde Elite var dette også med tanke på fredagens treningskamp mot Mosonmagyaróvár – et annet ungarsk toppserielag.

Mie Blegen Stensrud markerte seg godt med fem scoringer i dagens kamp. Foto: Jon Forberg

– Siófok sparte også noen, men mønstret et godt lag. Det var kvalifisert motstand, og god matching for ungjentene våre – og de sto fram og leverte veldig bra. Det var rett og slett gøy å se denne kampen, sa Tor Odvar.  

Siófok vant tirsdagens kamp 31-29, etter 17-14-ledelse ved pause.

Siófok KC og Molde Elite avbildet foran tirsdagens kamp. Foto: Siófok KC / Németh András

Kampfakta tirsdag

Siófok KC – Molde Elite 31-29 (17-14).

Moldes lag (med scoringer): Ine Karlsen Stangvik, Lise Slemmen Gussiås – Mona Obaidli 6, Thale Rushfeldt Deila 3, Celina Vatne 2, Johanne Halseth Nypan 2, Christine Karlsen Alver 4, Mie Blegen Stensrud, Sherin Obaidli 3, Elise Skinnehaugen 3, Synne Fossheim 1, Anastasija Marsenic 1, Vilde Vike Nerås, Rikke Larsen Øyerhamn, Mia Kristine Strand 3, Torine Hjelme Dalen 1, Helene Voss Sanner.

Kampfakta torsdag

Siófok KC – Molde Elite 34-34 (19-18).

Moldes lag (med scoringer): Lise – Thale 9, Celina 5, Johanne 3, Christine 4, Mie 5, Synne 4, Anastasija, Rikke 1, Mia, Torine 2, Helene 1.