Kaptein Sherin med ny treårskontrakt – Molde

Kaptein Sherin med ny treårskontrakt

Kaptein Sherin er klar for tre nye sesonger i den blå trøya til Molde Elite utover denne sesongen, altså fram til sommeren 2025! Det kunne hun og klubben fortelle i møte med journalister i klubblokalene på Aker stadion tirsdag formiddag.

– Vi har hatt samtaler om dette ei stund og jeg er veldig fornøyd med at avtalen er på plass. Dette er moderklubben min og har vært førstevalget mitt også for den neste perioden. Både klubben og laget tar nye steg hvert eneste år, trener Tor Odvar har vært viktig for valget mitt, og vi har ei sulten og spennende spillergruppe, sier Sherin om den nye kontrakten.

Sherin forlenget kontrakten med Molde Elite til ytterligere tre sesonger. Foto: Molde Elite

Også i andre klubbroller
I avtalen ligger også at 29-åringen etter hvert skal inn i andre klubbroller enn som spiller. Først og fremst i markedsarbeidet. Hun er godt i gang med bachelor-studiet i Sport Management (idrettsledelse) ved Høgskolen i Molde.

– Jeg får oppfylt alle mine ønsker her, og gleder meg veldig til fortsettelsen som spiller – og i tillegg får jeg sjansen til å bruke utdannelsen min for og i klubben, legger Sherin til.

Et knutepunkt
Hun var en spesielt talentfull spiller for Molde HK opp gjennom aldersklassene, og markerte seg også godt – den gang som bakspiller – på juniorlandslaget. Der fikk hun blant annet med seg EM-bronse i sluttspillet i Serbia i 2009. Og med unntak av to sesonger i Sola HK, har hun også vært en av bærebjelkene på eliteserielaget til Molde HK og nå Molde Elite de siste årene.

– Sherin er et knutepunkt i elitesatsinga vår og i spillergruppa. Hun er etter vår mening én av de beste linjespillerne i eliteserien, og er dessuten veldig viktig kontinuitetsspiller fordi hun er fra Molde, understreker Per og Calle i klubbledelsen.

– Laget tar steg i riktig retning, nå lukter vi på medalje i serien, er klare for NM-finalen og har fått smaken på spill i Europa. Og med Sherin som en viktig bidragsyter på alle måter.

Fornøyd kvartett under tirsdagens pressekonferanse. Trener Tor Odvar, kaptein Sherin, styreleder Per og sportslig koordinator Calle. Foto: Molde Elite

De beste årene foran seg
Trener Tor Odvar framhever hvor viktig det er å få med kapteinen videre.

– Det å beholde nøkkelspillere i en periode hvor flyttetrangen tydeligvis er stor blant håndballspillere i hele Europa, er av stor betydning. Sherin er et samlingspunkt i troppen og vi trenger å ha denne kontinuiteten i stammen av laget, så kan vi krydre med tilvekster av dyktige spillere også utenfra fra sesong til sesong. Sherin går selv inn sine beste år som håndballspiller, mener treneren.

PS. Sherin og de andre «håndballjentan» spiller to kamper i Molde Arena denne uka: Eliteseriekamp mot Larvik onsdag (klokka 18) og returkamp i kvalifiseringa til Europaligaen mot franske Chambray Touraine lørdag (klokka 16).