Finale-forspill i Oslo – Molde

Finale-forspill i Oslo

Som kjent: Neste lørdag, 14. mai, spiller Molde Elite NM-finale for aller første gang. Mot selveste Vipers Kristiansand! Fredagskvelden blir det finaleforspill i hovedstaden – og det finner sted i Tordenskiold pub.

– NM-finalen blir en stor begivenhet for oss og alle de som heier på Håndballjentan. Derfor inviterer vi til cupfest for Molde-tilhengere – finaletilskuere, tilreisende eller fastboende, forteller Molde Elites leder, Per Gjerde.

– Tordenskiold pub, som også er stamstedet til MFK-supporterne i Tornekrattet Øst, setter av egen avdeling for oss. Det er gratis adgang for alle, og duoen «Turmiks» tar seg av den musikalske underholdningen fra klokka halv åtte. De har et stort repertoar og lover blant annet kjente Di Derre-sanger.

Finaleforspillet er annonsert på nettsidene både til Tordenskiold Pub, Tornekrattet Øst og Molde Elite.

Leder Per Gjerde og Molde Elite inviterer til «cupfest» på Tordenskiold pub neste fredag, kvelden før NM-finalen mot Vipers i Jordal Amfi. Foto: Molde Elite

Fortsatt ledige finalebilletter
Norges Håndballforbund melder om fortsatt ledige finalebilletter (se egen sak på vår side om dette).

Vår finalekamp har avkast klokka 14.15 i Nye Jordal Amfi, og blir etterfulgt av herrefinalen mellom Elverum og ØIF Arendal klokka 16.45. Juniorfinalene spilles i samme hall tidligere lørdag, jentefinalen Tertnes – Aker starter klokka 09.30 og guttefinalen Melhus – Charlottenlund klokka 11.30. Juniorfinalene krever egen billett.

Først en ny sluttspillgodbit
Vi har en håndballgodbit også kommende helg, i Molde Arena. Etter én seier til hvert av lagene møtes Molde Elite til tredje og avgjørende kvartfinalekamp i sluttspillet søndag 8. mai, med kampstart klokka 17. Vinneren går videre til semifinaler mot foreløpig ikke bestemt motstander – og den første semifinalen skal spilles allerede onsdag 11. mai – altså før NM-finalen.

Også Sola og Fana må ut i en tredje kvartfinalekamp søndag, etter hver sin hjemmeseier. Vipers og Storhamar er allerede klare for semifinale, etter to seirer hver mot henholdsvis Fredrikstad og Romerike Ravens.