Eliteseriens toppskårer klar for Molde – Molde

Eliteseriens toppskårer klar for Molde

Christine Alver (21) er klar for Håndballjentan til Molde Elite. Med sine 206 mål er hun spilleren som har skåret flest mål i årets Eliteserie.

– Jeg både gleder meg og er litt spent for å bli Molde spiller de neste sesongene. Molde er en klubb med høye ambisjoner og jeg vil gjerne være med å bidra til å få den første serie-medaljen til Molde.

– På egne vegne har jeg også høye ambisjoner og jeg tror alt ligger til rette for videre utvikling under Tor Odvars ledelse. Etter 5 fantastiske år i Fana trengte jeg nye utfordringer, og komme meg litt ut av komfortsonen.

Molde er veldig glad og stolt over at Eliteseriens toppskårer vil fortsette sin håndballkarriere sammen med Håndballjentan:

– Christine er en svært god håndballspiller som har en enorm X-factor i sitt spill. Hun lager mye mål, men hennes spillestil vil også være med å utvikle spillet og laget ytterligere. Jeg er glad for at Molde nå har kommet i posisjon som gjør at de beste spillerne i Norge vil til klubben, sier trener Tor Odvar Moen..

Vi ønsker Christine velkommen til Molde😊