Mathilde Rømer til Molde – Molde

Mathilde Rømer til Molde

Molde Elite har blitt enig med danske Ikast om en overgang for målvakt på det danske U20-landslaget, Mathilde Rømer(19).

Med tanke på skadesituasjon til Catharina Fiskerstrand Broch har det vært nødvendig med flere målvakter inn i spillerstallen. Klubben har derfor i en lengre periode sett etter muligheten for å hente en ekstra målvakt.

Trener Tor Odvar Moen er veldig fornøyd med at Mathilde kommer til Molde:

– Vi har brukt god tid på dette. Det er ikke alltid like enkelt å finne de rette typene på denne tiden av året. Mathilde er ung, men har et stort og veldig spennende talent som vil passe inn i vår gruppe, sier Tor Odvar.

Mathilde er selv veldig glad for at hun for muligheten:

– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme til Molde og spille for et tophold i den Norske liga. Det er et stort og vigtigt skridt at tage for mig i min udvikling som håndboldspiller og jeg er meget spændt på at komme til Molde og møde hold, fans og ikke mindst give den gas i Molde Arena.

Vi ønsker Mathilde velkommen til Molde 💙