Runa Heimsjø Sand til Molde – Molde

Runa Heimsjø Sand til Molde

Runa Heimsjø Sand (22) har storspilt i eliteserien for Fredrikstad i 2 sesonger. I konkurranse med flere klubber har hun valgt Molde fra neste sesong.

Jenta som opprinnelig kommer fra Ogndal i Steinkjer har skrevet en kontrakt som strekker seg over flere år i Molde.

– Jeg valgte Molde fordi det er en hardtsatsende klubb som viser ambisjoner i Norge og Europa. Det virker også spennende å få en erfaren trener som Tor Oddvar. De planer som han og klubben har for de neste sesongene ser bra ut.

– Det er en spennende sammensetning av jenter i spillergruppen som jeg gleder meg til å samarbeide med. Jeg føler at jeg som spiller vil utvikle meg bra i Molde og gleder meg til å blø for drakta. Det er også viktig for meg å legge til at Molde er en utrolig fin by som jeg gleder meg til å oppleve, sier Runa

Moldes trener Tor Odvar Moen har fulgt Runa i flere år, og er veldig fornøyd med at Runa valgte Molde:

– Runa har hatt en fantastisk utvikling etter at hun tok steget opp i eliten for to sesonger siden. Hun er, etter min mening, den mest spennende bakspilleren i landet akkurat nå. Det er også et pluss at hun er en solid toveisspiller. Dette blir gøy, sier Tor Odvar.

Runa har de siste ukene hatt en pause fra spill for å fjerne noe brusk i den ene foten, men er klar for oppkjøringen med Molde i juli.

Vi ser fram til å få Runa på laget💙💙