Julie Bøe Jacobsen til Molde – Molde

Julie Bøe Jacobsen til Molde

Julie Bøe Jacobsen (25) vender tilbake til norsk håndball og Molde Elite til neste sesong. Julie har de siste sesongene spilt i Esbjerg sammen med Nora Mørk og Henny Reistad. Den danske klubben kjøpte henne ut av kontrakten med Byåsen for 2 år siden. Fra juli måned blir hun moldespiller.

– Jeg ser frem til å bli en del av Molde Elite de kommende sesongene. Jeg har stor tro på prosjektet og gleder meg til å fortsette min utvikling her. Klubbens ambisjoner og ønske om å ta medaljer samsvarer med mine egne mål og ambisjoner, og jeg gleder meg til å gi alt for at vi som klubb, skal lykkes. Jeg ser også fram til å bli kjent med alle i og rundt klubben, sier Julie.

Foto: Jon Forberg

Molde sin trener Tor Odvar Moen sier at dette er en viktig signering for klubben:

– Dette er en stor forsterkning for oss! Julie tilfører oss mye tiltrengt rutine. Hun var fantastisk god før den store kneskaden hun fikk i Byåsen. Muligens er hun enda bedre nå etter sesongene i Team Esbjerg, hvor hun har tilbrakt tiden sammen med noen av de beste spillerne denne planeten har å by på. 

Hun har stor fart, er målfarlig, samt dyktig til å sette andre i gode posisjoner. 

En liten digresjon er at hun ble stemt frem som årets midtre bakspiller i Rema1000-ligaen i sesongen 2019/ 2020. Henny Reistad ble nummer to, sier Moen.

Vi ser fram til å se Julie i den blå drakten 😊