Susanne Amundsen til Molde – Molde

Susanne Amundsen til Molde

Susanne Amundsen (21) er fra kommende sesong klar for Håndballjentan til Molde Elite. Hun kommer fra Storhamar og regnes som en av de største talentene på venstre kantposisjon. Susanne har flere kamper for juniorlandslaget og rekruttlandslaget.

– Jeg gleder meg veldig til kommende sesong, og ser frem til å bidra masse på banen for Molde. Molde er en klubb med ambisjoner, mange gode spillere, et godt støtteapparat og en god trener. På bakgrunn av det tror jeg Molde er en fin klubb for meg der jeg kan ta de neste stegene i min utvikling og samtidig ha det veldig morsomt med håndballen. Jeg ser også fram til å møte spillergruppen, og bli kjent med mange nye mennesker både i og rundt klubben, samt utforske byen og naturen rundt Molde, sier Susanne.

Molde sin trener Tor Odvar Moen ser fram til å jobbe med Susanne.

– Susanne er en meget ambisiøs jente, med gode ferdigheter i alle deler av spillet. Lynrask på kontra, trygg fra kantposisjon og samvittighetsfull i forsvarsspillet. I våre samtaler har hun vært ekstremt utviklingsorientert. Det liker jeg veldig godt, sier Tor Odvar.

Vi ser fram til å få Susanne til Molde!