Mona i to nye MHK-år – Molde
Mona Obaidli har signert ny toårskontrakt. Foto: Molde HK Elite

Mona i to nye MHK-år

Mona Obaidli er klar for to nye sesonger i MHK-drakta, og både 23-åringen (fyller 24 år om to uker) og klubben er veldig fornøyd med avtalen.

– Jeg er glad for at jeg har dette på plass, og ser veldig fram til fortsettelsen med laget. Jeg er klar til å ta nye steg. Det MHK Elite driver med er spennende, jeg vil bidra til jakten på medalje i eliteserien med moderklubben min, sier Mona selv.

Mona Obaidli har signert ny toårskontrakt. Foto: Molde HK Elite

Stor tro på Mona
Trener Tor Odvar Moen er naturlig nok glad for å få med Mona videre, og optimistisk med tanke på hennes utsikter til fortsatt utvikling:

– Vi er kjempefornøyd med at Mona blir med videre. Hun har så mye håndball i seg og fortsatt mye uforløst. Hun er en «toveisspiller» som vil og kan bidra mye i fortsettelsen. Selv om hun i første del av denne sesongen i stor grad har spilt «én vei».

Etter ett års opptrening etter korsbåndskaden i 2019, rakk Mona litt av sesongavslutningen i forrige sesong. Denne sesongen har som kjent vært spesiell på grunn av koronapandemien, og det står fortsatt igjen å spille mer enn halvparten av kampene for «håndballjentan» våre i 20/21-sesongen.

Det er forventninger til Monas bidrag når denne sesongen kommer i gang igjen, og altså i ytterligere to sesonger!