Åttemålsseier i første oppkjøringskampen – Molde

Åttemålsseier i første oppkjøringskampen

Endelig i kampmodus igjen! Søndag startet håndballjentan våre på kamprekka i serieoppkjøringa med treningskamp mot 1. divisjonslaget Charlottenlund.

De to lagene møttes nærmest på halvveien, i Surnadal idrettshall, og det endte med 30-22-seier til våre jenter. For mange av spillerne våre var det åtte og en halv måned siden forrige kamp, og den aller første for det «nye» laget vårt.

Første treningskamp i sesongoppkjøringa for denne gjengen. Bak fa venstre: Lise, Catharina, Sherin, Anastasija, Ingrid Helene, Sofie, Thale og Elise. Foran fra venstre: Julie, Vilde, Mia, Elke og Mona. Foto: Molde Elite

– Deilig å være i gang igjen og godt for jentene å få kampfølelsen tilbake. Selvsagt bærer kampen litt preg av at det er første gang sammen i kamp for mange av spillerne, men jeg syntes vi var veldig gode de gangene vi fant flyten i spillet – både framover og bakover. Dette var en god start for laget, sa trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Alle 13 spillerne var i aksjon, naturligvis, og målvaktduoen sto hver sine perioder i begge omgangene. Mona ble kampens toppscorer med ti mål, og ble kåret til beste spiller av kamparrangøren Surnadal IL, mens Elise ble kåret til kampens «blidfis» – den blideste av alle.

Laget vårt, med antall scoringer: Catharina F. Broch, Lise Slemmen – Mia Kristine Strand 1, Sherin Obaidli 2, Mona Obaidli 10 (4 på 7-meterkast), Julie Lygren 3, Thale R. Deila 5 (1), Vilde V. Nerås 4, Elise Skinnehaugen 1, Ingrid H. Vikås 1, Elke Karsten 3, Sofie R. Roald, Anastasija Marcenic.

Neste treningskamp på programmet er mot 1. divisjonslaget Volda i Sulahallen på Sunnmøre kommende onsdag.