– Ett knepp opp i denne kampen – Molde

– Ett knepp opp i denne kampen

Håndballjentan viste gode takter og vant 33-16 over 1. divisjonslaget Volda i treningskampen i Sulahallen på Sunnmøre onsdag kveld. Ved pause var ledelsen på 17-8.

– Jeg er fornøyd med mye, og dette var ett knepp opp prestasjonsmessig fra søndagens kamp mot Charlottenlund. Intensiteten i forsvarsspillet var veldig bra i perioder, og timingen i angrep var også bedre, oppsummerte trener Tor Odvar.

Målvakt Catharina leverte spill på høyt nivå, og fikk også god hjelp av forsvaret foran seg. I en periode på et kvarter i andre omgang scoret faktisk ikke Volda ett eneste mål. Andremålvakt Lise (17 år) fikk også denne gang verdifull kamptrening i siste del av begge omgangene, og presterte godt, sier rapporten fra kampen.

God kamp av målvakt Catharina mot Volda. Foto: Jon Forberg

Thale var toppscorer i denne kampen med sine åtte fulltreffere – sju av dem var spillemål.

Thale var flittigste målscorer i kampen mot Volda onsdag. Bildet tatt i kampen mot CSK søndag. Foto: Jon Forberg

– På plussida kan vi sette at vi gjorde få tekniske feil i kampen, og det eneste minuset var at vi brente for mange av skuddsjansene. Kanskje de norske landslagsherrene i OL ikke burde være rollemodeller akkurat der, spøker Tor Odvar.

Laget vårt, med antall scoringer: Catharina F. Broch, Lise Slemmen – Mia Kristine Strand 2, Sherin Obaidli 4, Mona Obaidli 5 (4 på 7-meterkast), Julie Lygren 4, Thale R. Deila 8 (1), Vilde V. Nerås 2, Elise Skinnehaugen 1, Ingrid H. Vikås 1, Elke Karsten 3, Sofie R. Roald, Anastasija Marcenic 3.