Solid åpningsseier over Gjerpen i Skjærgårdslekene – Molde

Solid åpningsseier over Gjerpen i Skjærgårdslekene

Skjærgårdslekene er i gang for håndballjentan våre, som onsdag kveld innledet den tradisjonsrike eliteturneringa i Tønsberg og Nøtterøy med solid 40-18-seier over 1. divisjonslaget Gjerpen.

I det første kampoppsettet sto Molde Elite med svenske Sävehof som motstander, men Gøteborg-laget valgte å trekke seg fra turneringa på grunn av smittevernreglene som fortsatt gjelder. Også København trakk seg av samme årsak.

Mona Obaidli og Elke Karsten var flittige målscorere mot Gjerpen onsdag. Bildet er tatt under treningskampen mot Volda i forrige uke. Foto: Jon Forberg

Solid grep på kampen
Det så ut som ball og klister ga begge lags spillere noen utfordringer i første del av kampen, slikt blir det lett tekniske feil av. Men moldespillerne var i føringen både før og etter «ballbyttet» i åpningskampen, og gikk til pause med 22-10-ledelse.

– Jeg er veldig fornøyd, jentene spilte håndball i 60 minutter og jobbet seriøst med detaljer og prinsipper i spillet som vi har hatt fokus på under treningene. Vi hadde ei fin treningsøkt sammen med Larvik-laget tirsdag, og det så ut til å ha gjort begge lagene godt, sa trener Tor Odvar Moen etter kampen i Tønsberghallen. Larvik slo Byåsen 26-21 i den første kampen onsdag.

Tor Odvar roste også målvaktene for deres prestasjoner. Catharina sto det meste av kampen og hadde en redningsprosent på 45, men Lise markerte seg også godt med fine redninger da hun overtok i sluttfasen.

Laget vårt, med antall scoringer (med noen forbehold, fordi arrangøren ikke tok vare på kamprapporten etter kampslutt): Catharina F. Broch, Lise Slemmen Gussiås – Mia Kristine Strand 2, Sherin Obaidli 4, Mona Obaidli 7, Julie Lygren 5, Thale R. Deila 7, Vilde V. Nerås 1, Elise Skinnehaugen 3, Ingrid H. Vikås 1, Elke Karsten 6, Sofie R. Roald, Anastasija Marcenic 4.

Håndballjentan skal møte Fana i den neste kampen i Tønsberg, med sein kampstart fredag kveld.