Strekspiller Synne fra Flint til Molde Elite – Molde

Strekspiller Synne fra Flint til Molde Elite

Molde Elite og Flint Tønsberg Håndball er blitt enige om en overgang for Synne Fossheim (23), som blir kaptein Sherins nye makker i den krevende linjespillerrollen.

Synne har tidligere spilt for Raufoss, Gjøvik og Storhamar, før hun gikk til Flint for to år siden. Hun representerte Norge under Ungdoms-OL (3. plass), U17-EM 2015 og U-VM i 2016 (2. plass). Dette er en spiller Molde Elite har ønsket seg i lengre tid. Derfor er det en god og viktig signering for klubben.

Synne Fossheim i nye Molde-farger sammen med trener Tor Odvar i hallen i Tønsberg under Skjærgårdslekene, etter at overgangen var klar. Foto: Molde Elite

– Med Tor Odvar og dyktige medspillere er jeg sikker på at jeg vil videreutvikle mine ferdigheter og bidra til at Molde skal slåss i toppen av serien, samt spille i Europa. Jeg gleder meg til at jeg sammen Sherin kan danne en linjeduo som skal skape utfordringer for de lagene vi møter, sier Synne.

– Jeg er takknemlig for at ledelsen i Molde og Flint kom til enighet om overgangen, og at Molde viser meg denne tilliten. Jeg ser fram til å treffe resten av «Molde-familien» og komme i gang i Molde Arena.

– At vi klarte å få Synne på plass nå før seriestart er helt gull. Vi trenger å ha to dyktige linjespillere med gode forsvarskvaliteter. Synne og Sherin blir et perfekt linjeteam, sier trener Tor Odvar Moen.

Vi ønsker Synne velkommen til Molde!

Velkommen til laget vårt! Det visste de ikke da kaptein Sherin (t.v.) ønsket Synne Fossheim (nummer 8) lykke til i starten av kampen i fjor. Nå blir de to makkere i Molde Elite. Foto: Jon Forberg