Flint blir neste motstander i NM – Molde

Flint blir neste motstander i NM

Fint Tønsberg blir Molde Elites motstander i fjerde NM-runde. Resultatet av trekninga ble offentliggjort av NHF torsdag ettermiddag.

Dermed blir det to møter mellom de to lagene i løpet av ei halv uke i slutten av denne måneden. Søndag 26. september er det eliteseriekamp i Tønsberg og onsdag 29. september finner cupkampen sted i Molde Arena.

– Første og fremst er vi fornøyd med å få hjemmekamp i denne runden, og så er ambisjonen naturligvis å kvalifisere oss til kvartfinalerunden også, er den umiddelbare kommentaren fra trener Tor Odvar Moen.

To møter med gamleklubben i løpet av ei halv uke venter for Synne Fossheim (nærmest). Foto: Jon Forberg

Håndballjentan våre spilte borte (mot Rollon og Levanger) i de to foregående rundene.

For Synne Fossheim, som ble hentet fra nettopp Flint like før seriestart, venter dermed to kjappe møter med gamleklubben.

Molde Elite var ett av åtte lag som var seedet før trekninga. Fana, Fredrikstad, Sola, Storhamar Elite, Tertnes Elite og Vipers var de andre lagene. Disse lagene kunne ikke trekkes mot hverandre.

De andre kampene i fjerde NM-runde: Larvik – Vipers, Nordstrand – Tertnes, Storhamar Byåsen, Romerike – Fredrikstad, Sola – Fjellhammer, Aker – Oppsal og Gjerpen – Fana.

I fjor ble det cup-exit i kvartfinalen for Molde Elite. Etter klar seier borte mot Oppsal i fjerde runde, ble det et enda klarere nederlag mot seinere NM-vinner Vipers i Molde Arena i kvartfinalen.

De siste NM-rundene er satt opp på disse datoene: Kvartfinaler onsdag 27.10, semifinaler onsdag 10.11 og finale onsdag 29.12.