Sparebanken Møre spanderer 500 billetter til NM-kampen – Molde

Sparebanken Møre spanderer 500 billetter til NM-kampen

Håndballjentan våre spiller 4. rundekamp i NM mot Flint Tønsberg i Molde Arena onsdag 29. september, med kampstart klokka 20. Sparebanken Møre, som er Molde Elites generalsponsor, spanderer de 500 billettene som vil være tilgjengelige til denne kampen.

– Vi ønsker å bidra til å få publikum tilbake til Molde Arena. Med forholdsvis sein kampstart på en onsdagskveld ser vi behovet for å hjelpe til med å fylle opp tribunene så langt som tilskuerrammene tillater for denne kampen, sier banksjef Finn Tangen i Sparebanken Møre.

– Molde Elite er veldig glad og takknemlig for at Sparebanken Møre gir oss og publikum denne hjelpen. Etter den tidlige avslutninga av forrige sesong og det lange kampoppholdet på grunn av corona-restriksjonene, er vi på vei mot normale forhold igjen både for oss og publikum. Dette er et godt bidrag på den veien, sier styreleder Per Gjerde i Molde Elite.

Banksjef Finn Tangen i Sparebanken Møre (t.v.) og styreleder Per Gjerde i Molde Elite med publikumsgave til NM-kampen mot Flint Tønsberg. Foto: Molde Elite

Til denne kampen vil det kun bli rigget tribune på sørsida av hallen, der A-tribunen vanligvis står og der også lagenes innbytterbenker er. Men også fasttribunen øverst på samme side skal benyttes under denne kampen, og det betyr en ramme på 250 tilskuere på hver av tribunene.

Sesongkortene vil ikke gjelde til denne kampen, og sesongkortinnehaverne må også eventuelt hente ut gratisbillett via handballjentan.no, som er hjemmesida til Molde Elite. Maksgrensa er fem billetter per person.

– Her blir det «først til mølla»-prinsippet som gjelder, og eventuelt ledige billetter vil kunne hentes ut ved inngangen, legger Per Gjerde til.