Timålsseier i første Flint-møte – Molde

Timålsseier i første Flint-møte

Sesongens femte seier er i boks! Håndballjentan dro hjem fra den nye flotte håndballhallen i Tønsberg med timålsseier – etter å ha «vunnet» begge omgangene med 17-12.

– En god kamp av jentene. Etter en jevn kampåpning skaffet vi oss bra kontroll. Vi visste at vi ville bli utfordret av Flint, selv om de sto med bare én seier så langt. Det handlet mye om å være tålmodige i første del av kampen, sa trener Tor Odvar.

Det tok over ti minutter før moldejentan fikk satt forsvarsspillet skikkelig. Men fra 8-7-ledelse til Flint etter elleve minutters spill scoret ikke hjemmelaget på ti minutter – og da hadde jentan våre scoret sju på rad!

Mona med ti scoringer og BB-kåring mot Flint. Bildet er hentet fra hjemmekampen mot Fana. Foto: Jon Forberg

Mona med flott uttelling
Mona var skikkelig i støtet framover på banen, hun scoret fem mål i løpet av de første ti minuttene og sto med sju fulltreffere til pause. Hun satte inn tre til i andre omgang og ble kampens toppscorer med sine ti mål. I tillegg var samarbeidet med storesøster Sherin prima i mange situasjoner. Det ga henne en ny BB-pris også!

– Jeg liker jo godt å spille mot offensivt forsvar, så jeg hadde ingenting imot at de flyttet seg ut i perioder. Jeg følte at vi hadde godt grep på dette utover i kampen, sa toppscoreren etterpå.

Sherin fulgte nærmest i målkolonnen med sine seks scoringer, og resten av laget fulgte godt opp i angrepsdelen. Ikke minst kom det mange fine avslutninger fra kantene.

Kaptein Sherin boltret seg på linja mot offensivt Flint-forsvar og scoret seks av målene. Foto: Jon Forberg

Ny kamp mot Flint onsdag
Flint er vår motstander også i Molde Arena kommende onsdag. Da handler det om fjerde runde i NM, og kampstart er klokka 20. Neste seriekamp er mot Vipers, i Kristiansand, neste søndag – kampstart klokka 18.

Kampfakta:
Flint – Molde Elite 24-34 (12-17).
Molde Elites lag (med scoringer): Catharina F. Broch, Kimberley Ewanovich Bleivik – Mia Kristine Strand, Mona Obaidli 10(1), Julie Lygren 3, Thale R. Deila 3, Vilde V. Nerås 3, Sherin Obaidli 6, Elise Skinnehaugen 4(2), Synne Fossheim, Elke Karsten 2, Anastasija Marcenic 3.Toppscorer Flint: Celina Vatne 5.Utvisninger: Flint 1 x 2 min., Molde Elite 2 x 2 min.