950 NM-billetter til Molde Elite – – Molde

950 NM-billetter til Molde Elite –

Molde Elite er, i likhet med de andre NM-finalistene i både kvinne- og herreklassen, tildelt 950 billetter på eget felt i Oslo Spektrum på finaledagen 29. desember.

Norges Håndballforbund har åpnet billettsalget i dag, men de som ønsker å få plass på «Molde-feltet» må vente til neste uke.

– Planen er å legge disse billettene ut til salg fra torsdag 2. desember, via en link på hjemmesida vår – håndballjentan.no. Vi jobber for fullt med en finalepakke som inneholder busstur Molde-Oslo tur-retur, finalebillett og et spesialtilbud på hotellovernatting, for de som ønsker det, opplyser styreleder Per Gjerde.

Det vil komme nærmere informasjon om dette på hjemmesida vår fram mot salgsstarten i neste uke.

– Vi ønsker selvsagt at så mange som mulig av våre supportere blir samlet under NM-finalen, så for disse handler det altså om å avvente billettkjøpet til neste uke.

Stor stemning i Molde Arena og jubel over finaleplassen etter seieren over Aker i semifinalen. Foto: Jon Forberg

NM-finalen mot Vipers har kampstart klokka 14.15 i Oslo Spektrum. Herrefinalen mellom ØIF Arendal og Elverum Elite vil ha avkast klokka 16.45.

Molde Elite blir som kjent det første laget fra Møre og Romsdal i en NM-finale på seniornivå. Finaleplassen ble sikret med 34-19-seier over Aker i en fantastisk flott semifinalekamp i Molde Arena. Vipers slo Fana 35-28 i sin semifinalekamp.

Før trekninga av semifinalekampene, uttalte NHF-president Kåre Geir Lio dette: – Finaledagen er julaften for norsk håndball, det kan sammenliknes med Holmenkoll-søndagen for skifolket – når vi snakker om de positive elementene av den. Skulle Molde Elite komme til finalen, bør det gå 14 busser med supportere fra Molde til Oslo i romjula.

Så, løp og kjøp – men vent til neste uke!