Ledet, men sluknet i Bergen – Molde

Ledet, men sluknet i Bergen

Det så brukbart ut i første omgang, og «jentan» gikk til pause med knapp ledelse, men så gikk det meste galt i andre omgang for laget vårt.

Tertnes – Molde Elite 30-24 (12-13)

Thale innledet kampen i Bergen veldig bra, scoret tre av de fire første målene og bidro dermed godt til 4-1-ledelse i åpningsminuttene. Hjemmelaget svarte imidlertid på den utfordringen, med offensivt midtforsvar og tettere markering på henne.

Synne scoret fem mål og toppet scoringslista sammen med Thale. Bildet er hentet fra kampen mot Larvik. Foto: Jon Forberg

Ettmålsledelse ved pause
Tertnes var i ledelsen første gang på stillinga 7-6 snaut midtvegs i første omgang og det ble noen feilvalg og tekniske feil for mye av våre spillere i denne perioden. Likevel holdt lagene følge ut omgangen og «moldejentan» ledet 13-12 til pause.

Også de seks-sju første minuttene av andre omgang fulgte lagene hverandre i målprotokollen, og det sto 16-16. Men markeringa på Thale ble enda tettere, det ble for mye slurv og for dårlig uttelling på avslutningene. Samtidig tapte duellspillet seg i forsvar, og plutselig var stimulerte Tertnes-spillere foran med 22-17.

Thale startet kampen med glød og scoringer, men fikk tett markering utover i kampen. Foto: Jon Forberg

Pyntet litt på resultatet
Det siste kvarteret var det Tertnes som styrte, og på det meste ledet bergenserne med ni mål (27-18). Vi pyntet litt på resultatet i sluttminuttene, og Mia scoret tre av våre fire siste mål fra høyrekanten. Synne var vår linjespiller gjennom hele denne kampen, i kaptein Sherins fravær, og ble lagets toppscorer sammen med Thale. Begge med fem mål. Mona, som har scoret 83 mål for oss denne sesongen, kunne heller ikke spille kampen i Bergen – og det preget nok laget og spillet.

– Vi må bare innrømme at vi ikke holdt vanlig nivå i dag. Tertnes var det beste laget i andre omgang, og fortjente seieren. Vi har ny kamp på søndag og trenger et løft da, sa trener Tor Odvar etter kampen.

OBS! Søndag spiller «håndballjentan» hjemmekamp mot Fredrikstad. Kampen skulle egentlig ha kampstart klokka 16, men er nå flyttet til klokka 18 på grunn av utfordringer med flytransporten for Fredrikstad-laget.