Mer kraftig motbør for «jentan»

Ei halv uke etter årets første nedtur, måtte «håndballjentan» våre tåle nok en resultatmessig ørefik. Og kamputviklinga mot Fredrikstad ble nærmest en blåkopi av det vi opplevde mot Tertnes sist.

Det har vært store prøvelser for enkeltspillere og dermed også for hele laget den siste måneden. Det har utvilsomt hatt stor betydning både for prestasjonene og resultatene i de to første seriekampene i 2022.

I søndagens hjemmekamp mot Fredrikstad var Sherin og Mona fortsatt ikke kampklare, og i tillegg måtte Julie melde sykdomsforfall.

Synne scoret seks mål og ble kåret til lagets beste i andre kamp på rad. Foto: Kjell Langmyren/Rbnett

Jevnt fram til pause
Mot et poengtrengende FBK-lag ble det en jevnspilt første omgang, laget vårt var oppe i tomålsledelse ved et par anledninger. Men gjestene ledet 11-10 ved pause og FBK-målvakt Hanne Sagvold skal ha mye av æren for det – hun hadde høy redningsprosent også på helt åpne skuddsjanser.

Bortelaget beholdt entusiasmen i andre omgang og økte ledelsen jevnt og trutt, samtidig som motløsheten bredte seg i vår tropp. Akkurat slik kampen mot Tertnes utviklet seg. På det meste ledet FBK med ti mål, og det endte altså med nimålstap for våre blå.

Skuta lekker i øyeblikket, nå trenger vi hele mannskapet tilbake på jobb – så kan vi håpe og tro på et løft når Oppsal kommer på besøk til Molde Arena om ei uke.

PS. Katrin Torvik Eythorsdottir ble hentet inn fra rekruttlaget til kamptroppen på kort varsel til dagens oppgjør, på sin 18-årsdag! Hun fikk ikke spilletid i en vanskelig kamp for laget, men du kan se på det som et skritt på veien, Katrin!