Stortalentet Johanne Nypan til Molde – Molde

Stortalentet Johanne Nypan til Molde

Johanne Nypan (18) fra Trondheim regnes av mange som et av Norges største talenter. Fra kommende sesong flytter hun til Molde og blir en av Håndballjentan.

Hun har skrevet kontrakt på 3 år og gleder seg veldig:

– Jeg er både takknemlig og stolt over muligheten av å bli en del av Molde Elite. Det blir spennende med et nytt lag og nye lagkamerater. Et skifte til Molde innebærer også at jeg flytter hjemmefra og til en ny by. Med andre ord en helt ny utfordring for min del som jeg ser frem til! 

Håndballjentan sin trener Tor Odvar Moen mener Johanne har en X-faktor, og ser fram til å få henne med på laget:

– Johanne er en spiller vi har hatt på vår radar over tid. Hun er et av de mest spennende talentene i norsk håndball. En friskus med god duellkraft og som heller ikke er redd for å fyre av fra distanse. Vi er ekstremt fornøyd med Johanne sitt valg om å fortsette karrieren sin hos oss i Molde. Det skal bli gøy å få muligheten til å utvikle henne videre, sier Tor Odvar Moen.

Klubben ser fram til å få en ny trønder inn i laget. Vi gleder oss og ønsker Johanne velkommen