Celina Vatne til Håndballjentan – Molde

Celina Vatne til Håndballjentan

Celina Vatne (20) skal spille for Molde Elite fra kommende sesong. Hun kommer fra Arendal, og har de siste 4 årene spilt for Flint. Hun har skrevet kontrakt på 3 år.

Celina har hatt stor utvikling, og har det siste året vokst seg fram til å bli en av de beste skytterne i Eliteserien.

Celina ser veldig fram til å flytte til Molde i sommer: – Jeg gleder meg veldig til å komme til Molde! Jentene på laget, lagledelse og hele gjengen rundt klubben virker helt fantastiske, så jeg ser virkelig fram til å komme inn i moldegjengen. Molde er en klubb med store ambisjoner med Thor Odvar i spissen. Så for meg å få kunne bli en del av dette, blir utrolig spennende og lærerikt. Dette er et stort steg i riktig retning. For meg og min utvikling er jeg sikker på at Molde er den rette klubben å komme til. Dette blir bra, sier Celina.

Molde sin trener Tor Odvar Moen tror at Celina vil gi laget noe ekstra: – Celina vil gi laget vårt en ytterligere dimensjon, da hun har et fantastisk trykk i distanseskuddet sitt. I tillegg er hun god i samspillet med andre. Hun bringer også inn mer fysikk i forsvarsspillet vårt, sier Tor Odvar.

Vi ser fram til 3 år med Celina!