Talentsatsing med i ny treårsavtale med Sparebanken Møre – Molde

Talentsatsing med i ny treårsavtale med Sparebanken Møre

Molde Elite og generalsponsor Sparebanken Møre fortsetter sitt gode samarbeid, og har nå signert en ny treårig partneravtale.

– Vi er stolte og glade for å kunne ha en avtale med et av landets beste håndballag på kvinnesida. For banken er det viktig å kunne fortsette samarbeidet med dette laget av dyktige spillere, med gode verdier både på og utenfor banen. Og med et mål om å knytte topp og bredde enda tettere sammen, som er nedfelt i denne avtalen, sier banksjef Andreas Ugelvik Kanestrøm.

Håndballakademi og distriktsturnéer

Den nye avtalen har altså et treårsperspektiv, og med gjensidig opsjon på ytterligere tre år. I planen ligger både gjennomføring av nye distriktsturnéer og utvikling av et håndballakademi.

– Akademisatsinga er i støpeskjeen og dermed på arbeidslista til klubben framover. Vi skal bygge stein på stein her. Samarbeidet med klubbene i vårt område, som betyr hele fylket, skal styrkes og utvikles. Vi ønsker å ha oversikt over og kunne følge opp de mange gode talentene som er der, også gjennom jevnlige samlinger – hovedsakelig i Molde. Og gjerne i samarbeid med NHF-regionen som vi hører til, sier styreleder Per Gjerde i Molde Elite.

Han er naturligvis veldig fornøyd med å få Sparebanken Møre med på laget videre:

– Dette er en forsterket avtale, som gjør det mulig for oss å ha langsiktighet i arbeidet vårt. Og dessuten for å kunne gjøre det vi er best til, å utvikle håndballspillere.

Veldig fornøyde med ny partneravtale mellom Sparebanken Møre og Molde Elite. Fra venstre: Sportskoordinator Calle Indbjør, banksjef Kolbjørn Heggdal, elitelagskaptein Sherin Obaidli, banksjef Andreas Ugelvik Kanestrøm og Molde Elites leder Per Gjerde. Foto: Molde Elite

Samarbeidet siden elitestarten

Sparebanken Møre har vært klubbens generalsponsor siden det første opprykket til eliteserien i 2015, da elitesatsinga ble skilt ut fra moderklubben Molde Håndballklubb. Og banken har dessuten vært med MHK i flere tiår før det.

– Vi har fokus på stabilitet og utvikling, og når vi nå forlenger og utvider avtalen med Molde Elite er det fordi klubben har levert på disse områdene, sier banksjef Kolbjørn Heggdal.

Vil favne hele regionen

Både de to banksjefene og sponsorfagsjef Morten Alnes Grunstad i Sparebanken Møre understreker betydningen av at Molde Elite ønsker å favne hele regionen i sitt talentarbeid. Det er naturligvis i tråd med bankens «primære geografiske virkeområde».

– Slik ser også klubbene og de unge spillerne verdien i å ha et lokalt topplag, med den inspirasjonen det må gi.

Også Sherin Obaidli, kaptein på elitelaget vårt, applauderer tanken om å utvikle arbeidet med unge håndballtalenter i regionen vår: – Dette er viktig og spennende, både for unge spillere og for klubben vår – å kunne rekruttere så mange lokale spillere til elitelaget som vi kan.