Ny kontrakt for Tor Odvar Moen – Molde

Ny kontrakt for Tor Odvar Moen

Noen meldinger er deilig å sende ut. Dette er en slik melding: Molde Elite og Tor Odvar Moen har blitt enig om en ny kontrakt på 2 år.

Vi har hatt 4 gode år sammen. På disse årene har vi spilt mange gode kamper og klart å utvikle mange gode spillere som har blitt store profiler. Flere av disse har også blitt ettertraktet hos andre klubber. Da er det også naturlig at noen av dem ønsker å prøve seg andre steder.

Nå er jeg veldig motivert for å fortsette byggingen av det laget vi har i dag, og skape nye profiler. Vi har i perioder vist at vi kan spille håndball på et høyt nivå. Vi må derfor jobbe for å stabilisere våre prestasjoner. Vi har en fin gruppe her i Molde, som kan utvikles videre og styrkes. Det trigger til å fortsette her. Nå skal vi fullføre denne sesongen, og så utvikle oss videre. Det er spennende, sier Tor Odvar.

Styreleder i Molde Elite, Per Gjerde, er glad for at Tor Odvar fortsetter i klubben.

– Klubben er selvsagt svært glade for å kunne fortsette det gode samarbeidet med Tor Odvar. Det gir oss gode muligheter for å utvikle klubben videre i den retning vi ønsker.

Tor Odvar har vært linket til noen av de største klubbene i Europa de siste månedene, og derfor er det ekstra bra for Molde å få dette på plass.

Vi jobber videre med å styrke det sportslige apparatet rundt Tor Odvar, slik at vi drar enda bedre nytte av hans erfaring og kunnskap, sier styreleder Per Gjerde.

Klubben vil komme med presentasjon av flere trenere i tiden som kommer.