Annick Lipman er klar for Molde – Molde

Annick Lipman er klar for Molde

Molde-keeper Ine Stangvik er ute med skade. Dermed hentes Annick Lipman (34) til klubben.

Målvakten fra Nederland har spilt for Byåsen, Gjerpen og Vipers i løpet av de siste årene. Hun var blant de beste målvaktene i norsk topphåndball over flere sesonger, men valgte å legge opp etter fjorårssesongen. Hollenderen bor fortsatt i Trondheim.

Hun har også spilt flere landskamper for Nederland. Nå gjør hun comeback i den norske eliteserien.

– Slik situasjonen har blitt for oss nå, er vi veldig glad for at Annick tar utfordringen. Hun kommer til å støtte Mathilde, som er en talentfull målvakt, med sin rutine. Selv om Annick ikke har spilt så mye håndball i det siste, så er hun en annerledes målvaktstype som kan være med og gjøre en god jobb for oss til tross for lite kamptrening, sier teamkoordinator i Molde Elite, Carl Henrik Indbjør.

– Hun elsker også å kartlegge motstandere. Hun startet å se Follo på video like etter at vi hadde blitt enige om en avtale torsdag kveld, sier Indbjør.