Maja Muri til Molde Elite – Molde

Maja Muri til Molde Elite

En av eliteseriens største profiler de siste sesongene skal fra kommende sesong spille i den blå drakta til Håndballjentan.

Maja Muri (24) kommer fra Kjeller, og startet sin håndballkarriere for Lillestrøm Håndballklubb. Som seniorspiller har hun spilt for Aker Topphåndball, Fredrikstad Ballklubb og Romerike Ravens.

De siste sesongene har linjespilleren vært svært sentral i sine lag, med sine mange scoringer, og hun har i tillegg skaffet mange straffekast for laget. Akkurat nå er hun på fjerdeplass på listen over mestscorende i Eliteserien med 96 mål.

Maja har alltid enormt med energi i eget spill som også smitter over på laget og klubben.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på et eventyr i Molde! Gleder meg til å oppleve en ny by, nydelig natur og ikke minst kule opplevelser på håndballbanen. Det blir artig å få trene og spille med mange nye og gode håndballspillere. Ser frem til å bli kjent med jentene på laget. Som ny på laget skal jeg bidra med godt humør, latter, konkurranseinstinkt, treningsvilje, pågangsmot, innsats og råskap! Håper vi sees i hallen når den tid kommer, sier Maja.

På grunn av sine prestasjoner de siste sesongene var det veldig mange klubber som ønsket Maja.

Molde Elites trener, Tor Odvar Moen, er derfor veldig fornøyd med at hun slutter seg til elitelaget vårt.

– Jeg vil påstå at Maja har vært den beste linjespilleren i eliteserien så langt i sesongen. Derfor er det veldig gledelig at hun har takket ja til å bli en del av gjengen vår fra sommeren. Hun er utrolig vrien å få has på. Det fikk vi selv merke for noen uker siden. Maja er utrolig bevegelig og uforutsigbar i spillet sitt. Hun er også en meget sterk kontringsspiller som vil bli en viktig spiller for oss, sier Tor Odvar.

Klubben har ønsket Maja i mange år. Nå gleder vi oss til hun blir en av Håndballjentan i Molde Elite.