Lene Kristiansen Tveiten til Molde – Molde

Lene Kristiansen Tveiten til Molde

Lene Kristiansen Tveiten (22) er klar for Håndballjentan til Molde Elite fra kommende sesong.

Hun har tidligere spilt for Østsiden Fredrikstad, Nordstrand. De siste sesongene har Lene spilt for Sola i Stavanger.

Hun er en spiller som liker å være sentral og styre spillet. Samtidig lager hun også viktige mål. I tillegg har Lene vært en av ligaens mest stabile straffeskyttere de siste sesongene. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Molde. En herlig by og en god klubb. Jeg er takknemlig for den utviklingen jeg har hatt i Sola. Nå tror jeg at Molde og Tor Odvar kan hjelpe meg til å ta det neste steget. Jeg ønsker å bli en av de sentrale spillerne i Eliteserien. Med alle de gode jentene som er i klubben, og alle de nye som kommer inn til neste år, så tror jeg at det er mulig. Dette er rett og slett perfekt, sier Lene.

Molde sin trener Tor Odvar Moen har vært klar på at han ønsker en slik spillertype som Lene inn i troppen.

– Lene er en veldig intelligent håndballspiller som er flink til å finne løsninger i spillet. Det vil si at hun gjør de rundt seg gode, samtidig som hun også har gode ferdigheter i skudd og gjennombrudd. I tillegg er hun helt i toppklasse på å sette 7-metere i mål. Vi er utrolige glade for at Lene vil fortsette å utvikle seg her hos oss i Molde. Hun vil passe perfekt inn hos oss, sier Tor Odvar.

Vi avslutter med å si det samme som Lene: Dette er rett og slett perfekt!