Målrik seier for rekruttene – Molde

Målrik seier for rekruttene

De lovende håndballjentan på rekruttlaget vårt slo til med strålende angrepsspill og målfest i torsdagens 2. divisjonskamp i Rekneshallen.

Molde Elite 2 – Orkanger 41-20

Samtidig var forsvarsspillet solid mot det mer rutinerte mannskapet til Orkanger, og målvakt Lise stoppet det meste av det som slapp gjennom av skuddsjanser for trønderne utover i andre omgang spesielt.

Jublende rekrutter etter den overbevisende seieren over Orkanger torsdag kveld. Foto: Molde Elite

Var tidlig i føringen
Med stor fart og besluttsomhet stakk moldejentan tidlig fra i kampen og ledet så klart som 23-12 ved pause. Orkanger scoret det første målet i andre omgang, men det var det nærmeste de kom på måltavla. Og det stoppet altså på 21-målsseier til ungjentan.

Flere av utespillerne var flittige målscorere i denne kampen, både Sofie og Torine noterte seg for ti scoringer. Ingrid fulgte opp med ni fulltreffere, ett av på sjumeter. Begge de to førstnevnte var for øvrig i kamptroppen til elitelaget i onsdagens kamp mot Romerike Ravens, og var på banen i sluttfasen av det oppgjøret.

Onsdag kveld var Sofie og Torine (nummer tre og fire fra venstre) i kamptroppen til elitelaget og spilte de siste minuttene mot Romerike. Torsdag scoret de ti mål hver i 2. divisjonskampen. Foto: Jon Forberg

Første seier
Dette var samtidig den første seieren for Molde Elite 2 i 2. divisjon denne høsten, etter tre tap innledningsvis mot Charlottenlund borte og mot topplagene Utleira og Elverum i Rekneshallen. Neste motstander er Storhamar 2, på bortebane søndag 24. oktober.

De eldste rekruttspillerne våre er født i 2002 og resten av spillerne er ett og to år yngre. Alle disse spiller også i den regionale toppserien for J20-lag, og står med fire strake seirer der så langt.